Recept na šťastný nový rok

1. ledna 2013 v 5:00 |  Rady do života

Vezmi dvanáct měsíců. Pořádně je očisti od všeho škarohlídství,
chamtivosti, puntičkářství a strachu. Každý měsíc rozděl na třicet nebo jednatřicet
dílů, nezapomeň, že únor má dnů méně. Potom se každý den upraví tak,
že se vezme jeden díl práce, dva díly dobré nálady a humoru, přidají se tři vrchovaté
lžíce optimismu, jedna lžička snášenlivosti a špetka taktu.
Celé se to zalije láskou ke všem dobrým lidem. Takto připravená směs
se ozdobí kytičkou trpělivosti a servíruje se s milým úsměvem
a vonícím přátelským slovem.
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Radka Radka | E-mail | Web | 1. ledna 2013 v 10:36 | Reagovat

Kéž si tohle vezme k srdci co nejvíce lidí :-)

2 Intuice Intuice | E-mail | Web | 1. ledna 2013 v 11:27 | Reagovat

[1]: Třeba to tu někdo objeví a následně použije. :-)

3 Ježurka Ježurka | Web | 1. ledna 2013 v 16:40 | Reagovat

Napadlo mne přesně to, co Radku! To by bylo krásné! :-D

4 iva221 iva221 | Web | 1. ledna 2013 v 16:41 | Reagovat

Krásně jsi to napsala. Kéž by to tak v novém roce bylo.

5 Jarka Jarka | Web | 1. ledna 2013 v 17:05 | Reagovat

Tak to je výborný recept, který určitě nezklame!
A doplnila jsi to nádherným zimně-vánočním obrázkem.

6 Janka Janka | Web | 1. ledna 2013 v 17:17 | Reagovat

Krásné, optimistické !!! :-)  :-)

7 Helena Helena | Web | 1. ledna 2013 v 17:25 | Reagovat

Radka mi mluví z duše. :-)

8 Katka Katka | Web | 1. ledna 2013 v 17:51 | Reagovat

To je moc hezké a vypadá to vcelku jednoduše. Jenomže něktěří lidé se o to ani nepokusí....Tak musíme každý sám.

9 Chokina Chokina | Web | 1. ledna 2013 v 18:18 | Reagovat

Jáj, keby to bolo také jednoduché, ako sa to zdá. :D
Šťastný Nový Rpk! :-D

10 Chokina Chokina | Web | 1. ledna 2013 v 18:19 | Reagovat

[9]: *Rok! KKS, už ani písať neviem. :D
Nech sa splnia všetky priania. ;-)

11 Intuice Intuice | E-mail | Web | 1. ledna 2013 v 18:25 | Reagovat

[3]:[4]:[5]:[7]:[8]:[9]: Jo, tady by se hodilo užívat "Metr hezky", jak píše Radka na svém blogu
http://crystalline.blog.cz/1301/teorie-o-metru-hezky

12 Intuice Intuice | E-mail | Web | 1. ledna 2013 v 18:28 | Reagovat

[6]: Děkuji. Jak jednoduché! :-)

13 Miloš Miloš | Web | 1. ledna 2013 v 20:26 | Reagovat

Kdepak servíruješ? Měl bych zájem o 365 ks.

14 Intuice Intuice | E-mail | Web | 1. ledna 2013 v 20:29 | Reagovat

[13]: Tady v Česku, u nás doma! Přijď! Snažím se mít stále prostřeno na stole! Aby nic nechybělo! :-D

15 Vendy Vendy | Web | 1. ledna 2013 v 20:35 | Reagovat

Krásný recept! Doufám, že se ti vydaří!
A k tomu naservírován krásný zimní obrázek... ;-)  :-)

16 Intuice Intuice | E-mail | Web | 1. ledna 2013 v 20:40 | Reagovat

[15]: Děkuji! Jistě vydaří! Ten recept je bezva, dělám ho každoročně, proto ho nabízím sem, abyste i vy všichni tady taky zkusili! :-D

17 L. L. | Web | 2. ledna 2013 v 1:29 | Reagovat

Krásně napsané (:

18 Houp Houp | Web | 2. ledna 2013 v 13:05 | Reagovat

Jéé, tak to je opravdu nádherný krásný recept. Jen škoda, že jsem tak špatná kuchařka, ale takovýhle recept bych snad zvládnou mohla. ;-) Doufám, že se podaří jak tobě, taky i ostatním.

19 Pižlík Pižlík | E-mail | Web | 2. ledna 2013 v 15:24 | Reagovat

Krásný receptík na celý rok. :-)

20 Intuice Intuice | E-mail | Web | 2. ledna 2013 v 15:39 | Reagovat

[17]:[19]: Děkuji vám. Snad poslouží! :-D

21 Intuice Intuice | E-mail | Web | 2. ledna 2013 v 15:40 | Reagovat

[18]: Nevadí, že jsi kuchařka začátečnice! Tady je to vše jasně rozepsané, na tom není co zkazit (jak říkají lidé pravidelně v Prostřeno. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama